Reviews


4 stars after 305 reviews
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker pizza, levering op tijd, menu op de website nogal onoverzichtelijk 5/15/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super ! Lekker vers en snel geleverd. Echt proper ook! Alleen maar vol lof over Pizza Masters Ledebergplein! Bedankt 5/15/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wij bestellen hier frequent, maar de laatste keer dat we hier pizza besteld hebben was het niet goed, de pizza zat qua smaak niet goed en niet echt vers. 5/12/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza's! 5/8/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere, verse pizza's! Ook heel goede en vriendelijke service. 5/4/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super content. Heel snelle levering van de bestelde pizza’s. Mooi belegd en erg smaakvol 👍🏻 5/2/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker ! 5/2/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
altijd inorde! 4/25/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 4/25/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Twee extra pizza's gratis waren heel lekker en was heel vriendelijk van jullie!! Topservice!! 4/23/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/22/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/20/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere pizza's & heel snelle levering! Ik bestel hier altijd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/19/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super!! Zoals altijd. 4/13/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelde lookbroodjes met ham en kaas waren zonder ham. 4/7/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/7/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super zoals altijd! 4/7/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/6/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/5/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/4/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/4/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
4/3/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
4/2/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Again Super!!!! 4/1/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Geld is wel van mijn rekening, maar ik heb mijn pizza nooit gekregen. Ik heb ook geen bevestigingsmail ontvangen en heb vier keer proberen bellen, maar niemand nam op. Heel erg ontevreden. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/29/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Website werkt niet op mobiel. Zeeerrrr goede pizza’s! 3/28/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/27/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza's! 3/27/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een dessert ontbrak... 3/27/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/21/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Te weinig info omtrent verschil klassieke en speciale pizza. Kwaliteit ondermaats, veel te vet, deeg te kartonachtig. 3/21/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/16/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/15/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
BBQ chicken.en geen saus te vinden.. 3/14/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/10/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/10/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/10/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza's goed. American potatoes zijn volledig slap omwille het in aluminium bakjes licht die vochtig worden. 3/6/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb mijn pizza nooit gehad! Ik vrees dat ik niet meer bij jullie ga bestellen! En aanraden aan kennissen ga ik ook niet meer doen... Merci voor de poging om pizza te brengen, maar gefaald... 3/5/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
onze eerste bestelling en we zijn aangenaam verrast 3/4/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/3/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza kwam helemaal overhoop toe, geen idee wat er daar gebeurt is. Na bellen nog meer dan half uur voor nieuwe pizza mogen wachten. Is al niet meer het eerste voorval met Pizza Masters. Ik begin serieus te twijfelen of ik hier nog zal bestellen. 2/28/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker. 2/25/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/24/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/23/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/23/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/23/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/22/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/22/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/21/2020
The Pizza Masters 4 stars after 305 reviews
The Pizza Masters