Reviews


4 stars after 283 reviews
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super!! Zoals altijd. 4/13/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelde lookbroodjes met ham en kaas waren zonder ham. 4/7/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/7/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super zoals altijd! 4/7/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/6/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/5/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/4/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/4/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
4/3/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
4/2/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Again Super!!!! 4/1/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Geld is wel van mijn rekening, maar ik heb mijn pizza nooit gekregen. Ik heb ook geen bevestigingsmail ontvangen en heb vier keer proberen bellen, maar niemand nam op. Heel erg ontevreden. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/29/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Website werkt niet op mobiel. Zeeerrrr goede pizza’s! 3/28/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/27/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza's! 3/27/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een dessert ontbrak... 3/27/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/21/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Te weinig info omtrent verschil klassieke en speciale pizza. Kwaliteit ondermaats, veel te vet, deeg te kartonachtig. 3/21/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/16/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/15/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
BBQ chicken.en geen saus te vinden.. 3/14/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/10/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/10/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/10/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza's goed. American potatoes zijn volledig slap omwille het in aluminium bakjes licht die vochtig worden. 3/6/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb mijn pizza nooit gehad! Ik vrees dat ik niet meer bij jullie ga bestellen! En aanraden aan kennissen ga ik ook niet meer doen... Merci voor de poging om pizza te brengen, maar gefaald... 3/5/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
onze eerste bestelling en we zijn aangenaam verrast 3/4/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/3/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza kwam helemaal overhoop toe, geen idee wat er daar gebeurt is. Na bellen nog meer dan half uur voor nieuwe pizza mogen wachten. Is al niet meer het eerste voorval met Pizza Masters. Ik begin serieus te twijfelen of ik hier nog zal bestellen. 2/28/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker. 2/25/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/24/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/23/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/23/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/23/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/22/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/22/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/21/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
A class Zoals altijd 2/21/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/20/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles perfect zoals altijd 2/18/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/16/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super!!!!!!!!! 2/15/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/15/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/13/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verkeerde pasta geleverd, had pasta met zalm gevraagd en was met tonijn. Tonijn smaakte niet zoals deze moest zijn en heb deze aan de kant gehouden. Uiteindelijk nog naar het toilet mogen lopen... Ik vermoed dat de tonijn niet vers meer was. Beste van al was dat ik deze niet eens gevraagd had... 2/11/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/10/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/9/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zeer lekkere pizza goed warm en vlugge bediening dankjewel 2/7/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/2/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima service 2/1/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/31/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/30/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1 zakje pikante olie is ECHT VEEL TE WEINIG voor een grote pizza. lag ook kip op pizza hoewel in de comment sectie was gevraagd om zonder kip te krijgen. 1/30/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Al lange tijd vaste klant maar deze keer op voorhand betaald en kwam de pizza niet aan... 1/28/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pasta's zijn voor mij een no go! De pizza's zijn wel altijd al lekker geweest. Levering is altijd goed en bestellen via de website gaat ook vlot. 1/27/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza, snelle levering, dik in orde! 1/25/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/25/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/24/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2020
The Pizza Masters 4 stars after 283 reviews
The Pizza Masters