Reviews


4 stars after 102 reviews
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Omwille van het slechte weer lange wachttijd , maar erg lekkere pizza’s voor een democratische prijs! 10/14/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toppertje! Merci 10/10/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Nooi meer bestellen. Echt slecht service! 10/10/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het heeft gesmaakt, dankuwel 10/10/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/10/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/9/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/8/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super service en heerlijke pizza's!!! 10/7/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/5/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Alles was ok, goed contact om ons te lokaliseren. Zou er nog bestellen. 10/5/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Mijn pizza kwam veel te laat en koud aan. Plus heb ik bbq saus als extra topping besteld en ik kreeg koude tomaten saus. Ipv een blikje regular coca cola kreeg ik coca cola zero. Ook is er een stuk weggehapt uit een chicken finger. De delivery boy zette de doosjes met eten van een andere bestelling gewoon op de grond op straat om mijn doos met pizza van onder weg te halen. Dan vraagt hij mij ook of ik het al is betaald, terwijl ik online heb betaald. 10/5/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/4/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelde drankje werd niet meegeleverd. Ondertussen gemaild hiervoor maar nog geen antwoord gekregen :-( 10/4/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Geen zakje bij levering en koerier had geen wisselgeld 10/3/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/30/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/30/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/28/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
9/26/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/25/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2u20 wachten Koude pizza Bellen naar telfoon op website wordt gedaan alsof ander bedrijf is. 9/23/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bestelling was meer dan een uur te laat. We hadden hier wel een compensatie voor verwacht. Potato wedges zijn ongevraagd vervangen door lookbroodjes. De bezorger kwam terug omdat er te weinig betaald zou zijn. Ik ben echter redelijk zeker dat er correct betaald was. Website spreeks soms van 25% korting maar is eigenlijk 20%. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/22/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb al meerdere maal besteld bij jullie, al enkele keren is het fout gegaan. Wel door de verantwoordelijke steeds recht gezet door niet te hoeven te betalen!! Mag ook gezegd worden. Maar nu is de maat vol. 18u40 besteld. Om 20u45 toegekomen. Wat de reden ook mag zijn...druk niet druk. Voor mij is het genoeg geweest. Ook wouden jullie deze keer het eten wederom opnieuw voor niks geven.Heb ik niet aanvaard. Zo gaat het telkens opnieuw. Keer op keer gratis, maar daar gaat het bij mij niet om!! Ik ben niet de moeilijkste maar heb genoeg geduld gehad en telkens opnieuw vergevingsgezind geweest!! De maat is vol!! Voor de rest bij de wel geslaagde leveringen, steeds lekkere pizza en vriendelijke bediening. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/22/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizzas waren koud, bestelling duurde langer dan vermeld om te leveren. Courier belde niet aan This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/22/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op de website stond er bij de bestelling -25% maar uiteindelijk bleek het maar 20% te zijn. We hadden bij de opmerking geschreven om een bepaalde pizza zonder ui te doen. Bleek er toch ui op te zitten... Gelieve hier in het vervolg rekening mee te houden. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/22/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was perfect in orde !! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/22/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/17/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/17/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekkere pizza’s en sneller geleverd dan voorspeld. Top! 9/14/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het pizza was niet normaal lekker en warm en juist op tijd gebracht aan mijn deur. Vanaf nu bestel ik altijd van pizza masters!! 9/13/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/11/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/5/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/5/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/2/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles perfect This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/1/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals steeds zijn ze superlekker de pizza's 8/28/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was doorweekt, niet te eten. 8/28/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/25/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/25/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles verliep prima! De website is een pareltje! Werkt enorm vlot. Wat nog leuk zou zijn, pizza half-half, zodat je een combinatie kan maken! 8/20/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heb de peperoni gemist, maar toch nog altijd top pizza! ;) 8/19/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/18/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Meer betaalopties zou fijn zijn (paypal, visa) 8/16/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/16/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De lookbroodjes waren een beetje moesig, niet krokant dus. Voor de rest heel lekker 8/15/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/14/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/14/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals steeds helemaal inorde! Superlekker, verse ingrediënten en zeer snelle bezorging. Blij dat we deze plek hebben ontdekt, we bestellen nergens anders meer. PizzaMasters zijn inderdaad de Masters van de pizza! 8/9/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik kreeg 2 x een pizza bbq chicken ipv 1 bbq chicken en 1 bbq meatball zoals ik had besteld. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/4/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super lekkere pizza!! 8/3/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was niet (genoeg) gekruid, dat kon beter. Was wel rijkelijk belegd. 8/3/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De grote pizza is ook echt Groot :D Verder snel geleverd, lekker en goed warm! 7/31/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/30/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/28/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Levering was 1u te laat. 7/25/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
7/25/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Spijtig genoeg ontbrak de bestelde en betaalde tiramisu. Niet de moeite om terug door de hitte te gaan maar toch jammer 7/23/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Beiden vegetariër, op de ene pizza hadden we extra artisjok gevraagd, dit was echter ansjovis!!!! Niet cool! Verder wel OK pizza 7/23/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/23/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Good chappins This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/21/2019
The Pizza Masters 4 stars after 102 reviews
The Pizza Masters