Reviews


4 stars after 148 reviews
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/11/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza's pas na anderhalf uur geleverd. Ijskoud. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/8/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De pizza is pas 1u10min na bestelling gekomen en was volledig koud 😕 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/8/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/7/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/6/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/6/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekkere pizza en kipvingers alleen stond de bezorger aan de verkeerde deur 12/2/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker en mooi op tijd 12/2/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorger bracht een koude, natte pizza, waarbij de doos volledig ingedeukt was met gevolg dat het meeste van het beleg die op de pizza moest liggen aan de doos plakte. Ook de bestelde chocomousse was niet aanwezig, maar dit waren twee ongevraagde blikjes cola. Daarnaast zei de bezorger dat het 10 euro was, terwijl het maar 9,36 euro was. Dit was de laatste keer dat ik bij jullie bestelde. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/1/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super service!!! Stipt, en super lekker 11/30/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Steek quotering in jullie mail, zo hoeft een gebruiker niet naar een extra pagina. Anders wast vré goe 11/30/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/29/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/26/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/24/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/24/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/23/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/21/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/21/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekker pizza, helaas een BBQ chicken ontvangen in plaats van een BBQ meatballs. 11/16/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Normaal zeer tevreden en trouwe klant. Maar gisteren om 22u25 pizza besteld en die werd nooit geleverd.. Als ik probeerde te bellen een uur later werd niet opgenomen.. 11/15/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Voor een drukke avond relatief snel geleverd. Handige sms service en een telefoontje bij aankomst. Jammer genoeg was er één verkeerde pizza bij, pepperoni i.p.v. pollo. Mijn juist geleverde pizza was heel lekker (spinachi). 11/12/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
weerom lekkere pizza, de chocomousse heeft ook gesmaakt, beter dan de tiramisu (naar mijn smaak) die ook meer een mousse is, fijne dag nog en bedankt voor de service! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/10/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorger was mij gewoon voorbij gereden met de brommer. Het eten was na 1 a 2 minuten koud. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/10/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/9/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Om 23:30 besteld, bevestigingsmail ontvangen ... is nu 1u40 en nog niets ontvangen. Met honger en hoofdpijn naar bed dus. 11/9/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/7/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/7/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Cola niet geleverd. Ook al werd mij beloofd dat hij ging gebracht worden. Heb voor deze cola wel betaald.... 11/6/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
excellent! 11/6/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima in orde zoals altijd! 11/6/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/4/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/3/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zonder twijfel de beste afhaalplzza/koerier van Gent en omstreken, en altijd snel geleverd. Doe a.u.b. zo verder, de pizza's zijn heerlijk! 11/1/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/1/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/31/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/29/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed op tijd lekker pizza’s 10/28/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/27/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Tot vandaag altijd zeer correct behandeld geweest. Vandaag kon de koerier mij niet correct terug geven en hij ging mij de laatste 10 euro brengen. Echter heb ik hem niet meer gezien. Eveneens waren de verkeerde friesdranken geleverd. Eten blijft zeer lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/27/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/27/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/25/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Meerdere keren gebeld vooraleer ik mijn bestelling kreeg. Pas bij levering te horen gekregen wat er fout gegaan was. Communiceren naar de klant toe is een kleine moeite. 10/24/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik kreeg een verkeerde bestelling en er leek iemand op de doos te hebben gezeten. Er hing van alles aan het deksel.... Jammer... 10/24/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/20/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/20/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Excellent! 10/16/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Omwille van het slechte weer lange wachttijd , maar erg lekkere pizza’s voor een democratische prijs! 10/14/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Toppertje! Merci 10/10/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Nooi meer bestellen. Echt slecht service! 10/10/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het heeft gesmaakt, dankuwel 10/10/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/10/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/9/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/8/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super service en heerlijke pizza's!!! 10/7/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/5/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Alles was ok, goed contact om ons te lokaliseren. Zou er nog bestellen. 10/5/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Mijn pizza kwam veel te laat en koud aan. Plus heb ik bbq saus als extra topping besteld en ik kreeg koude tomaten saus. Ipv een blikje regular coca cola kreeg ik coca cola zero. Ook is er een stuk weggehapt uit een chicken finger. De delivery boy zette de doosjes met eten van een andere bestelling gewoon op de grond op straat om mijn doos met pizza van onder weg te halen. Dan vraagt hij mij ook of ik het al is betaald, terwijl ik online heb betaald. 10/5/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/4/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelde drankje werd niet meegeleverd. Ondertussen gemaild hiervoor maar nog geen antwoord gekregen :-( 10/4/2019
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Geen zakje bij levering en koerier had geen wisselgeld 10/3/2019
The Pizza Masters 4 stars after 148 reviews
The Pizza Masters