Reviews


4 stars after 291 reviews
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heel weinig saus, smaakloos(geen zout), verkeerde pasta(ik vroeg om penne en ik kreeg tagliatelle) 8/11/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was de beste Pizza ooit. Thnkx pizza masters gent!! Tot volgende week 🥳😋 8/1/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op de website stond een medium pizza met garnalen voor 9,95. Die samen met twee andere pizza's besteld. Er werd een kleine pizza geleverd. Maar.... de pizza's smaakten goed. 7/28/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Op website stond de status 'bezorgd' ongeveer 10 min vóór de effectieve bezorging. Alsook heb ik 1u moeten wachten op de levering ipv de vooropgestelde circa 35 min. Dit is voor mij een groot verschil. Bedankt voor jullie levering. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/26/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/25/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/20/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Steeds foutmelding op site heeft 1 uur geduurd om uiteindelijk te kunnen bestellen 3 verschillende browsers moeten proberen na blijven proberen uiteindelijk gelukt 7/15/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
7/14/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/10/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/7/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/5/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! Doe zo verder! 7/4/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/30/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/29/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza, en super bediening This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/28/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima. En ook lekker! 6/25/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker gegeten. Bedankt 6/25/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/24/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/22/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/17/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/15/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker !!! 6/11/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/8/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza's , maar ze waren wel koud toen ze aankwamen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/7/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/7/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
te veel ui :( :( :( 6/5/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had in de opmerkingen duidelijk vermeld zonder ajuin voor de beide pizza's maar jullie hebben mijn opmerkingen gewoon niet gelezen!!!! 6/2/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer goede pizza! Voor een schappelijke prijs! 6/2/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/1/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
de pizza was er niet op het afgesproken uur. we begrijpen de vrijdagavond drukte, maar hebben dan liever dat er een realistische tijd wordt doorgegeven. 5/29/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling klopte. Vriendelijke levering. en overheerlijke pizza's. Heb er van genoten! 5/28/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/25/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Besteld om half 8, toen kregen we de mededeling dat het ong een 35min ging duren voor we onze bestelling gingen ontvangen. Om half 9, nog steeds niets ontvangen. Dan maar eens gebeld, de contactpersoon was vriendelijk en zei dat ik iets gratis ging krijgen. Tegen 9u eindelijk ons eten. Trok het dan nog op niets ook. De lookbroodjes waren droog en hadden geen smaak, voor de ene pizza werd een cheese crust gevraagd en de andere een gewone, die hadden ze gewisseld. En beide pizza's hadden geen smaak. Echt triestig! Maar we hadden dan wel 2 flessen cola gratis gekregen.. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 5/21/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/20/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
te weinig gekruid en al afgekoeld (de andere keren was het altijd dik inorde hoor!!) 5/19/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/18/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel geleverd en heel erg lekker! Top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker pizza, levering op tijd, menu op de website nogal onoverzichtelijk 5/15/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super ! Lekker vers en snel geleverd. Echt proper ook! Alleen maar vol lof over Pizza Masters Ledebergplein! Bedankt 5/15/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wij bestellen hier frequent, maar de laatste keer dat we hier pizza besteld hebben was het niet goed, de pizza zat qua smaak niet goed en niet echt vers. 5/12/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza's! 5/8/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere, verse pizza's! Ook heel goede en vriendelijke service. 5/4/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super content. Heel snelle levering van de bestelde pizza’s. Mooi belegd en erg smaakvol 👍🏻 5/2/2020
The Pizza Masters Ledebergplein 14 092300556
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker ! 5/2/2020
The Pizza Masters 4 stars after 291 reviews
The Pizza Masters